Uitgelezen: Rob Savelsberg, Berlijn beweegt

Berlijn beweegt: Oude hoofdstad in een nieuw land Berlijn beweegt: Oude hoofdstad in een nieuw land by Rob Savelberg

My rating: 3 of 5 stars Dit boek over Berlijn is wat fragmentarisch: het lijkt er op dat het vooral bestaat uit samengevoegde krantenstukjes (de auteur schrijft voor De Telegraaf en de Groene Amsterdammer). Rob Savelsberg heeft goed de vinger aan de pols van de ontwikkelingen in Duitsland en Berlijn in het bijzonder. Zo komen de verhouding tussen Ossi’s en Wessi’s, het rechts-extremisme, het verzet tegen de generatie van ‘68 en de RAF en de verhouding met de Polen uitgebreid aan de orde. View all my reviews »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.